6 afd. DM 125cc i Slagelse 6. Oktober 2013

Sidste afdeling af DM skulle køres, og der var lagt op til spænding med kun 4 point mellem nr. 2 i den samlede stilling og jeg.

Min far og jeg ankom til banen lørdag aften. Banen var perfekt og jeg glædede mig til noget fedt ræs.

Jeg fik sat en okay tid som 4er i kvallen, men jeg var slet ikke tilfreds. Derudover virkede klubbens tidsskærm heller ikke, så der var ingen mulighed for at se ens tider under kvallen, som var en stor ulempe.

Efter tidskvallen var jeg rigtig opsat på at komme ud at køre første heat. Jeg vidste at en god start, ville være alt afgørende da banen var meget ensporet og svær at overhale på. Starten går og jeg hænger sammen med en anden køre ud over bommen, og det resultere i at min start kikser fuldstændigt. Efter første sving ligger jeg ca. 20er, men allerede efter første omgang er jeg oppe som 9er. Min konkurrent er til ulempe for mig kommet godt fra start og ligger 2er. Efter nogle omgange har jeg kæmpet mig op som 3er, men de 2 førende kører har fået et stort forspring. Til min frustration kan jeg ikke få lukket hullet og jeg slutter som 3er…

Derfor skulle mesterskabet afgøres i 2 heat, og for at vinde skulle jeg være foran min konkurrent. Denne gang får jeg en bedre start, og jeg kommer afsted som 5er. Jeg kæmper mig op som 2er hurtigt og jagter min konkurrent som har taget starten. Han har fået et lille hul, som hurtigt bliver lukket efter han har lavet en fejl. Vi ligger og kæmper resten af heatet inden for 1 sekunds afstand, men jeg kan simpelthen ikke finde et sted at overhale. Jeg prøver gentagene gange at presse lidt ekstra på, men er det er desværre ikke nok. Jeg slutter som 2er. I dette heat og der ender jeg også i det samlede resultat…

Tilfreds er ikke ordet jeg vil bruge, efter at have været i front hele sæsonen. At tabe titlen i sidste afdeling er noget at det værste jeg har prøvet, men det er min egen skyld og der er desværre ikke noget at gøre nu.

Skuffelsen har dog givet mig endnu mere blod på tanden til at komme endnu stærkere tilbage næste år, og vise hvem der i virkeligheden er den bedste.

EN STOR TAK, skal lyde til Special Montering, Red Horse, Unipak, EMJ SSS, Finn Nielsen, Michelin og Lars, som har støttet mig i år. I skal vide at jeg er enormt taknemmelig. Derudover skal der over lyde en stor tak til min familie og min far, som altid er der for mig.

 

5 Afd. DM 125cc Kolding 15. September 2013

Min far og jeg ankom til banen lørdag aften. Det havde regnet rigtig meget i løbet af dagen og banen var meget mudret. Selvom banens dårlige status var humøret højt og jeg glæde mig til søndagens race.

Søndag morgen skulle vi ud og køre tidskvalifikation og træning. 125 klassen var første hold på banen og den var bedre end jeg havde troet. Jeg fik lavet nogle omgange og sluttede med en tid som 2er, med et godt udgangspunkt til heatene.

Første heat kommer jeg afsted fra start som 2er. Jeg ligger og kæmper med den førende kører indtil han laver en fejl og jeg kommer op som 1er. Jeg får hurtigt lavet et hul ned til de resterende kørere og ligger bare og køre mit eget race. Heatet slutter jeg som 1er med 10 sekunder ned til 2eren.

Andet heat får jeg lavet en rigtig god start. Jeg kommer hurtigt ud over bommen og er første mand oppe i første sving. Banen er næsten helt tør igen og jeg føler mig rigtig godt tilpas. Køreren bag ved mig presser lidt på og vi ligger ca. hele heatet med samme omgangstider. Dog bliver det lidt tæt til sidst i heatet men jeg formår at holde sejren i mål med 1 sekund ned til 2eren.

Samlet på dagen ender jeg som 1er og jeg har nu overtaget den røde nummerplade igen efter sidste weekends nedtur. DM fører jeg med 4 point ned til 2eren, så det bliver spændene til sidste afdeling på Slagelse d. 6 oktober.

 

4. Afd. DM 125cc på Nisseringen, Næstved 9. September 2013

Min far og jeg ankom til banen lørdag aften. Banen var perfekt og jeg glædede mig til at komme ud at køre.

Søndag morgen skulle vi starte ud med at køre en kvalifikation. Jeg fik sat en tid som 3er men følte mig ikke helt tilpas på banen. Jeg prøvede en sidste gang at sætte en hurtigere tid, men det lykkedes ikke og jeg måtte ned og tage en jordprøve pga. et punkteret forhjul.

1. heat kommer jeg først fra start, men kommer lidt for langt ud i et sving og må falde ned som 3er. Banen var blevet vandet til første heat og var derfor rigtig glat. Jeg havde svært ved at finde min rytme og imens jeg prøvede at komme forbi 2eren, snittede jeg hans baghjul og måtte ned. Jeg kommer hurtigt op igen og er faldet ned som 7er. I løbet af nogle omgange er jeg igen oppe som 3er. De førende har fået et forspring på 7 sekunder og da vi kørte ca. lige hurtigt kunne jeg ikke komme op til dem. 1 heat slutter jeg som 3er.

2 heat kommer jeg lidt dårligere fra start som 4er. Jeg ligger og kæmper med 3eren og bliver frustreret over jeg bruger så lang tid bagved ham, da de to førende kørere allerede har trukket et lille forspring. Det ender i at jeg bliver for ivrig og skrider ud på det glatte underlag i et sving. Mit styrt resultere i at jeg er falder ned som 8er. Jeg kommer op igen og bøvler med at komme ind i min rytme og det resultere i endnu et styrt... Jeg er nu nede som 15er… Jeg tager nogle dybe indåndinger og begynder at fokusere igen. Den sidste del af heatet går med af få overhalet så mange som muligt og jeg når at komme op som 6er.

En rigtig øv weekend set med mine øjne. Jeg ligger nu 2er i DM med 6 point op til 1eren, med 2 afdelinger tilbage.

 

3. Afd. DM 125cc på Honda Park, Randers 7. Juli 2013

3. afdeling af DM i 125cc klassen blev afholdt på Honda Park ved Randers. Mig og min far ankom til banen søndag morgen. Der var solskin og banen så fin ud, selvom den dog var mudret enkelte steder pga. vanding.

Vi startede ud med at køre en træning på 25 minutter. Jeg følte mig godt tilpas på banen og glædede mig til heatene.

I tidskvallen fik jeg sat en tid som 3’er, og havde derfor et godt udgangspunkt til heatene.

I første heat tog jeg starten. Jeg fokuserede meget på at lave nogle hurtige omgange og fik lavet et hul ned til 2’eren. Vi lå med ca. samme afstand hele heatet og jeg kunne køre sikkert i mål som vinder af første heat.

I andet heat gentog jeg succesen og tog starten igen. Denne gang blev jeg dog overhalet på det første hop efter starten og kom ned som 2’er. Jeg lå og kæmpede med den førende kører i tre omgange og prøvede gentagende gange at komme forbi, hvilket mislykkedes.  Endnu engang prøvede jeg at komme forbi og denne gang lykkedes det. Jeg lå nu 1’er igen og prøvede derfor at lave et hul til 2’eren. Vi lå indenfor 2 sekunder halvdelen af heatet hvorefter jeg trak et hul på ca. 7 sekunder. Jeg holdte mit forspring i mål og blev vinder af andet heat også!

Alt i alt en rigtig god weekend, som jeg er meget tilfreds med. Jeg har nu forlænget mit forspring ned til nr. 2 med 6 point og fører nu DM med 9 point. Næste afdeling af DM er i Næstved d. 8 september.

Billeder fra løbet kan ses her: http://dk.fotoalbum.eu/Casper522

2. afd. DM-A Honda Park, Randers. 26. Maj 2013

Jeg var blevet udtaget til at deltage i en afdeling af DM-A af DMU (Danmark Motor Union)

DM-A er for de bedste kørere i hele Danmark, og jeg skulle deltage i klassen MX2 på min lille 125cc 2 takt. Klassen går op til 250cc 4 takt og jeg var den yngste deltager, samt den eneste der deltog på en 125cc 2 takt, alle de andre konkurrerede på 250cc 4 taktere, så jeg vidste det ville blive en svær opgave.

Mit mål for weekenden var at lave to stabile heat, og tage nogle A-point med hjem.

Vi ankom til banen i solskin søndag morgen. Banen stod skarp og jeg var klar til at komme ud at køre!  Vi startede med at kører en kvalifikation, hvor vi var delt op i to grupper. Jeg var med i den første gruppe. Jeg fik lavet nogle okay omgangstider, og sluttede som 10er i min gruppe, som jeg var tilfreds med.

Første heat kommer jeg af sted fra start som 26er. Jeg får lavet nogle overhalinger de første omgange og kommer hurtigt op i top 20. Vi ligger en gruppe og kæmper et stykke tid, og skifter placeringer jævnligt. Vi kører ca. samme omgangstider, men jeg har svært ved at følge med dem på min 125cc ud af langsiderne. Jeg bruger mange kræfter på at følge med dem, men formår alligevel at få lavet nogle flere overhalinger og kommer op som 18er. Der ligger jeg resten af heatet og slutter som også som 18er.

Andet heat kommer jeg fra start som en 20 stykker igen. Ligesom i første heat får jeg lavet nogle overhalinger de første omgange og kommer op som 18er. Der ligger en gruppe med 5 kørere nogle få sekunder foran mig, og jeg kæmper for at komme op til dem. Jeg får lavet nogle hurtige omgange og er helt oppe ved dem. Jeg ligger og presser på den bagerste af gruppen og prøver at komme forbi, men laver en fejl og køre ud over et sving. Jeg kommer hurtigt ind på banen igen, men jeg har i mellem tiden mistet en placering og ligger nu 19er. Sidste omgang kommer jeg forbi igen og slutter heatet som 18er.

Alt i alt en god weekend med to point-givende heats. Dette løb betød ingenting for den samlede DM stilling i 125cc klassen, men det var en lærerig oplevelse. Mine omgangstider var kun 6 sekunder langsommere end den vindende kører, så der er ikke så lang vej.

Billeder fra løbet kan ses her: http://dk.fotoalbum.eu/Casper522

2. afd. DM 125cc i Esbjerg 12. Maj 2013

Vi ankom til banen i regnvejr lørdag aften. Banen var en smule mudret men ellers så den fin ud.

Søndag morgen havde banen trukket en del af vandet og banen var rigtig fin.

I tids kvallen fik jeg sat en tid som 5'er. Jeg følte at jeg kunne køre hurtigere end jeg gjorde og var ikke tilfreds, men det var et fint nok udgangspunkt til første heat.

I første heat kommer jeg af sted fra start som 5'er, jeg får mig hurtigt kørt op som 3'er og ligger og kæmper med de førende kørere (Jakob Kjær og Nicolai Skovsgaard) Indtil Nicolai laver en fejl og jeg kommer forbi ham. 1'eren (Jakob) har fået lavet et lille hul på nogle sekunder ned til mig. Jeg prøver at lave nogle hurtige omgange for at få lukket hullet, men jeg kæmper med at komme ind i mit flow. Jeg laver hver omgang nogle små fejl som resultere i at det lille hul op til 1'eren, ikke ændrer sig. Senere i heatet laver Jakob også en fejl og jeg kommer op at ligge 1'er. Jeg kæmper stadig med at komme ind i mit flow og til sidst i heatet er Nicolai oppe ved mig igen. Vi ligger og kæmper nogle omgange indtil nogle omgangskørere kommer i vejen for mig, og Nicolai kommer forbi. Jeg prøver at køre hurtigere, men jo mere jeg prøver jo flere fejl laver jeg. Jeg slutter som 2'er i første heat, med nogle ting at rette op på til andet heat.

I andet heat kommer jeg fra start som 4'er og får mig kørt op som 1'er allerede på første omgang. 2'eren (Glen Meier) er lige bag ved mig og vi ligger og kæmper første halvdel af heatet indtil han kommer forbi mig. Han trækker et stykke fra mig de næste par omgange, og der bliver et lille hul i mellem os. Jeg kæmper igen med at få mit flow til køre og 3'eren (Nicolai) begynder at presse på. Han kommer også forbi mig. Jeg ligger nogle omgange bagved ham og ser hans linjer på banen. Jeg begynder at bruger nogle af hans gode linjer og kombinere dem med mine og jeg begynder at få fart på igen. Jeg laver en sidste indsats og kommer helt op bagved ved 2'eren (Nicolai) på sidste omgang. Jeg prøver at komme forbi ham ude bagved men det lykkes desværre ikke. Andet heat slutter jeg som 3'er.

Alt i alt en okay weekend set på resultaterne, men der er noget at arbejde på til næste gang.

Jeg fører stadig DM med 3 point ned til 2'eren (Nicolai)

Video fra løbet kan ses her: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pVIOXXXTHh8

Billeder fra løbet kan ses her: http://dk.fotoalbum.eu/Casper522

 

1. afd. DM 125cc i Aalborg 6/4 2013

Endelig blev det den 6. Marts og første afdeling af DM i 125cc klassen skulle køres. Jeg havde glædet mig rigtig mig til denne dag og jeg vidste at jeg var 100% klar, efter mine forberedelser hele vinteren. Vi startede ud med at køre en træning/tidskval på 20 minutter. Jeg var tændt, og klar til at lave en hurtig tid. Efter jeg havde kørt  en omgange og set banen an, begyndte min crosser at opføre sig underligt og jeg måtte udgå med motorproblemer. Heldigvis havde vi min træningscykel med og vi fik gjort den klar til første heat. Pga. mine motorproblemer i tidskvallen fik  jeg ikke nået at lave en hurtig tid og det resulterede i at jeg skulle til start som nummer 33 i heatene. Det gjorde det betydeligt sværere at komme godt fra start, men jeg tog det som en udfordring, jeg var klar til at overvinde.

Jeg kommer fint ud over bommen i første heat, men desværre bliver jeg klemt inde nede i første sving. Første gang over stregen ligger jeg 21er og der er lang vej op til de forreste.. Jeg prøver at komme forbi så mange som muligt og allerede på anden omgang er jeg oppe at ligge 10’er. Mine overhalinger foresætter i samme tempo og det resultere i at jeg på 5 omgang har kørt mig op som 3’er. De to førende kørere er kun nogle få sekunder foran mig (Nicolai Skovsgaard og Mads Vendelbo), og efter to omgange er jeg forbi dem. Jeg får lavet et lille forspring på et par sekunder ned til 2’eren (Nicolai Skovsgaard), og kan begynde at slappe lidt af. Jeg holder forspringet ned til 2’eren og vinder første heat!

2 heat kommer jeg lidt bedre fra start og er 12’er nede i første sving, men allerede næste omgang er jeg oppe som 2’er. Jeg ligger og kæmper med 1’eren (Mads Nissen) nogle omgange indtil jeg går forbi ham. Jeg får igen hurtigt lavet et forspring ned til 2’eren (Nicolai Skovsgaard) på 5-7 sekunder og det holder jeg næsten hele heatet. Dog overtager Jakob Kjær anden pladsen til sidst og han begynder at komme lidt tættere på mig Det sidste to omgange sætter jeg farten lidt mere op og får lavet luft ned til ham igen, og vinder også andet heat!

Alt i alt var det en rigtig vellykket dag med to heat sejre! Jeg fører nu DM med 8 point ned til 2’eren (Jakob Kjær) Næste afdeling er i Esbjerg på Korskro banen den 12 Maj.

Billeder fra løbet kan ses ved at trykke på dette link: http://dk.fotoalbum.eu/Casper522

Der blev også lavet to video fra løbet. Jeg bliver interviewet i den første video ca. 4 min og 10 sekunder inde. Se den ved at trykke på linket: http://www.youtube.com/watch?v=5XO2r7wHOpM

Den anden er en stemningsvideo, kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=-MWF4eKA_wU

For dem der ikke ved det, kører jeg med nr. 522 på en Yamaha i blåt tøj J

 

6. og sidste afd. af DM i Svendborg 30/9 2012
Sidste afdeling af det danske mesterskab i motocross skulle køres på Svendborg banen. Vi ankom til banen lørdag aften. Jeg kiggede lidt på banen og kunne konstatere at den var meget våd og mudret. Så blev det søndag og banen havde tørret en del. De havde harvet, så banen var nogenlunde men stadig meget tung. Jeg sprang over træningen for at spare på grejet. I tidskvallen fik jeg lavede en tid som 8er. Jeg var meget nervøs da jeg kørte og kunne ikke rigtig koncentrere mig.  Jeg væltede to gange og jeg var ikke tilfreds med min præstation. I første heat var planen at komme godt med fra start og det gik også fint. Jeg kom af sted som 7er og fik overhalet 6eren hurtigt. Der lå jeg et stykke tid indtil køreren foran mig fik nogle problemer med hans crosser og jeg kunne køre stille og roligt forbi. Her lå resten af heatet og kunne kører i mål som 5er. Efter første heat førte med 24 point ned til nummer 2. For at vinde DM skulle jeg bare mindst kører en 18 plads hjem. I andet heat kommer jeg fra start som 9er. Jeg kører forbi et par stykker på første omgang og kommer op som 6er. Jeg kører op til 5eren og prøver at komme forbi et stykke tid. Banen var meget et sporede og svær at overhale på. Det lykkes ikke at komme fordi ham, men jeg sluttede heatet som 6er og kunne derfor kalde mig: DANSKMESTER 2012! Jeg vil gerne takke min far, min familie, Finn Nielsen og alle dem der har hjulpet mig i sæsonen. Tusind tak! Næste weekend skal jeg kører Hold DM for Randers Motor Sport i Aalborg.

Sidste afd. JM/FM Sønderborg - 15. September 2012
Mig og min far ankom til Nybøl banen fredag aften. Målet med denne weekend var at lave to solide heats så jeg kunne få lidt oprejsning igen efter mine dumme styrt ved sidste afdeling. Lørdag morgen skulle vi ud og kører kvalifikation. Banen var lidt mudret i overlaget og meget glat. Jeg fik kiggede banen godt an de første par omgange og derefter fik jeg sat en tid som 5er. Jeg var ikke helt tilfreds med min tid som 5er, men det gav mig bare mere blod på tanden til første heat. Første heat kommer jeg fra start som 4er, men jeg går hurtigt forbi 3eren. Jeg ligger bag 2eren tre omgange før jeg også går forbi ham. Første pladsen har fået lavet et lille hul ned til mig, men jeg får det hurtigt lukket igen. Vi ligger og kæmper hele heatet hvor jeg prøver at komme forbi ham. Sidste omgang er jeg lige bag ham og vi kører side om side ned af den sidste lang side før mål. Det ender med at han desværre kommer en cykel længde foran mig i mål og han vinder heatet med sølle 0,7 sekunder. Andet heat tager jeg starten. Jeg får lavet et lille hul ned til 2eren og det holder jeg i mål. Samlet på dagen vinder jeg og i den samlede stilling i Jysk/Fynsk slutter jeg som 2er, små 7 point efter 1eren. Tillykke til første pladsen Daniel Randrup og tak for kampen. Om to uger skal jeg kører sidste afdeling af DM som jeg fører så følg med på hjemmesiden :-)

3. Afd. JM/FM Haderslev - 25. August 2012
Min far og jeg ankom til banen fredag aften. Banen var lidt fugtig, men ellers fin. Lørdag morgen skulle vi kører tidskval. Det havde regnet i løbet af natten så banen var lidt mudret. Jeg fik lavet et par hurtige omgange, men jeg kunne ikke rigtig finde et godt flow. Min tid rakte til en femte plads, som jeg ikke var særlig tilfreds med. I første heat kommer fra start som 6er, men får lavet nogle gode overhalinger de første par sving og kommer op som 3er. Der ligger jeg i næsten 10 minutter og prøver at komme forbi 2eren. Banen er meget svær og overhale på og det resultere i at jeg bliver lidt for ivrig og ufokuseret og vælter rundt i et sving. Efter min styrt er jeg røget ned som 4er og der slutter jeg også heatet. 2 heat kommer jeg fra start som 3er. Jeg ligger lige i hælene på 2eren og jeg kæmper for at komme forbi ham i 15 min. Igen bliver jeg for ivrig og ufokuseret og det samme sker som i første heat. Jeg vælter igen rundt i et sving og ryger ned som 4er og det er også den plads jeg slutter heatet på. Samlet på dagen slutter jeg også som 4er. I den samlede stilling ligger jeg stadig 2er.

5. Afd. DM Randers - 18. August 2012
Vi ankom til banen fredag aften. Jeg gik en tur på banen sammen med en af mine venner og vi kunne konstatere at den var perfekt. Lørdag morgen skulle vi kører træning. Jeg fik taget nogle gode starter og følte mig godt tilpas på banen. I tidskvallen fik jeg sat et par hurtige omgange, og det resulterede i en tid som 2er som jeg var godt tilfreds med. Første heat kommer jeg dårligt ud over bommen og vælter sammen med to andre i det første sving. Det resultere i at jeg er nr. 30 over målstregen første gang og må kæmpe mig op igennem feltet. Jeg får lavet nogle hurtige overhalinger de første omgange og kommer hurtigt op i top 10. Jeg kæmper videre og kommer op til top 5. Der ligger jeg nogle omgange, og kører forbi nr. 4 og nr. 3. Heatet sluttet jeg som 3er kun 10 sekunder efter 1eren. I 2. heatet tager jeg starten, men må lukke en forbi. Jeg kunne mærke at jeg ikke havde energien til at kæmpe efter min hårde opkørsel i 1. heat og kører stabilt min anden plads hjem. Samlet slutter jeg som 3er på dagen. I den samlede stilling har jeg nu overtaget føringen i DM med 23 point ned til nr. 2 da min nærmest konkurrent var så uheldig at få ødelagt sin benzinslange så den blev utæt og han kørte tør for benzin på sidste omgang. Næste weekenden skal jeg kører JM/FM i Haderslev, så følg med på hjemmesiden for opdateringer :-)

4. Afd. DM Hedeland - 9. Juni 2012
Klokken 21:30 ankom vi til Hedelandsbanen. Jeg gik en lille tur for at kigge banen og den var meget mudret. Derefter gik jeg seng. Så blev det lørdag og solen skinnede på sjælland. Jeg sprang over første træning for at undgå smattet. I tidskvallen var banen ved at være tør og jeg fik sat en tid som 3er. Første heat var banen perfekt, jeg kom godt fra start som 4er og kørte mig op som 3er midt i heatet. Jeg fandt et godt flow og fik mig kørt ind på 2eren. Vi lå så og kæmpede resten af heatet og på sidste omgang gik jeg forbi ham og sluttede som 2er. Jeg var godt tilfreds med mit første heat og havde overhalet 1eren med 2 point i den samlede stilling. Jeg vidste at jeg bare skulle køre et stabilt andet heat for at holde føringen ind til sommerpausen. Andet heat kommer jeg dårligt fra start som 15er og får mig kørt op som 8er på første omgang. Stille og roligt for jeg mig kørt op som 4er i løbet af heatet. Der ligger jeg et par runder indtil jeg går forbi 3eren. Jeg kan se de 2 forreste et stykke foran mig. Jeg kører mig tættere på dem men på sidste omgang kan jeg godt jeg ikke kan nå dem. Jeg beslutter mig for at køre stabilt i mål, men tre sving før mål sker det der ikke må ske. En sten har sat sig fast i kædehjulet og har lavet hul i motorblokken. Jeg hopper af crosseren og begynder at løbe med den i mål. Jeg vidste at hvis jeg bliver 3er beholder jeg føringen, så jeg løber alt hvad jeg kan men det er ikke nok. 4eren når lige at komme forbi mig på målstregen og jeg slutter som 4er 0,3 sekunder efter 3eren. Samlet på dagen slutter jeg som 4er.  I den samlede stilling ligger jeg stadig 2er et point efter 1eren.

2. Afd. JM/FM Herning - 2. Juni 2012
Vi ankom til banen lørdag morgen. Banen så fin ud og jeg var klar til at komme ud og ræse. I træningen finder jeg et godt flow og laver anden hurtigste tid 0,1 sekund langsommere end 1eren. Første heat kommer jeg fra start som 6-7 stykker men får mig hurtigt kørt op som 2er. 1eren har et lille hul ned til mig, men det får jeg hurtigt lukket. Vi ligger så og kæmper 3 omgange indtil han får lavet et hul til mig. 2 omgange efter vælter han så og jeg kan kører førstepladsen sikkert hjem. Andet heat kommer jeg ikke særlig godt fra start. Jeg prøver at overhale nogle stykker i andet sving, men min crosser, går i fri gear og det resultere i at jeg må ned og smage på jorden. Da jeg kommer op er jeg sidst, men allerede næste omgang er jeg oppe som 11er og næste omgang 6er. Der ligger jeg to omgange indtil jeg overhaler tre og kommer op på tredjepladsen. Der ligger jeg resten af heatet og slutter som 3er. På dagen bliver jeg samlet 2er og er fint tilfreds med eftersom jeg var sidst i andet heat.

3. Afd. DM Hjørring - 17. Maj 2012
Dagen i Hjørring startede okay ud. Banen var rigtig god og tilpas fugtig. I træningen fik jeg taget nogle gode prøvestarter og fik lært banen at kende. I Tidskvallen var jeg 6er. Det var jeg tilfreds med eftersom jeg ikke rigtigt kunne finde rytmen ude på banen. 1. Heat startede rigtig godt ud med at jeg tog starten. Jeg prøvede at få lavet et hul ned til 2eren men det lykkes ikke da jeg måtte lukke ham forbi efter et par omgange. Jeg prøvede at hænge på ham så godt jeg kunne og det lykkes nogle omgange indtil jeg blev overhalet af 3eren. Jeg kunne godt se de to forreste var hurtigere end mig og jeg sluttede som 3er. Andet heat kommer jeg fra start som 2er, men bliver hurtigt taget af 3eren. Lidt efter kører jeg forbi 2eren og ligger der 2 omgange indtil jeg bliver taget af 3eren igen. Vi ligger og skifter placeringer nogle omgange men jeg laver desværre nogle dumme fejl og ryger ned som 4er og slutter heatet som 4er. Samlet 3er på dagen. Dagen i Hjørring var med op og ned ture og jeg ryger ned som 2er 1 point efter 1eren i den samlede DM stilling.

1. Afd. JM/FM Kolding - 28. April 2012
Vi ankom til Kolding banen fredag aften. Banen var nærmest perfekt og støvede næsten, lidt overraskende efter alt det vand vi havde fået i løbet af ugen. Det blev lørdag og vi skulle ud og køre fritræning og kval. Jeg kørte et par hurtige omgange og derefter trænede jeg nogle starter. 1. heat var jeg 8er fra start men fik mig hurtigt kørt op som 3er. Der lå jeg nogle omgange og kæmpede med de to foran mig. Jeg fik mig kørt op som 2er og der lå jeg resten af heatet og prøvede at hente 1eren men da jeg var ved at komme tæt på, kom der nogle omgangskører i vejen. Sluttede heatet som 2er.
2. heat kom jeg lidt bedre fra start som 5er og var oppe som 2er på anden omgang. 1eren var et godt stykke foran og kunne mærke 3eren begyndte at presse mig. Vi lå og kæmpede lidt indtil jeg bremset maskinen i stå ned af en af bakkerne. Sluttede heatet som 3er og 2er på dagen og i JM/FM

2 Afd. DM Sønderborg - 8. April 2012
Vi ankom til banen allerede torsdag aften efter en god træningslejr i tyskland i påsken. Banen var perfekt og jeg var klar til noget godt ræs. Vi havde to træninger og en tidskval lørdag. Første træning var jeg 3er. Anden 4er og i tidskvallen var jeg 3er. 1 heat om søndagen gik rigtig godt. Jeg kom godt med fra start som 4er og allerede på første omgang var jeg oppe som 1er. Der lå jeg resten af heatet med et godt hul, på ca. 15 sekunder ned til 2eren. 2. heat kom jeg fra start som 2er, med røg ned på en tredje plads pga. at jeg røg udover banen rundt i et sving. Lidt senere i heatet begyndte 4eren og presse på og vi kæmpede indtil sidste omgang hvor jeg væltede og endte som 4er. Jeg var lidt skuffet over midt andet heat, men var også glad over at jeg nu førte DM med 8 point ned til 2eren.

1 Afd. DM Holstebro - 25. Marts 2012
Dagen i Holstebro startede godt. I træningen havde jeg hurtigste tid og det samme havde jeg i tidskvallen. Banen var rigtig god og jeg følte mig godt tilpas på den. 1. heat var jeg 4er fra start, men fik mig kørt op som 2er på anden omg. 1eren havde fået et godt hul, som jeg prøvede på at lukke men det lykkes ikke helt. Endte som 2er i det heat. 2. heat var jeg rigtig dårligt med fra start som 28er, men allerede på anden omgang var jeg oppe som 3er, næste omgang 2er. Der lå jeg ca. resten af heatet men måtte slippe en placering på en af de sidste omgange og endte som 3er. Samlet en delt anden plads på dagen.

2. Afd. ONK Halle NL - 11. Marts 2012
Tidskval 22 ud af 55 deltagere og bedste dansker, 1. heat udgik efter styrt, 2. heat 30er, fik ondt i håndleddet som jeg havde slået i 1. heat